Accessport not connecting - evolutionm.net
evolutionm.net - Home of the Lancer Evolution
Home Features Community Marketplace Registry Garage Store

Go Back   evolutionm.net > Lancer Evolution X Forums > Evo X Engine Management / Tuning Forums
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


Evo X Engine Management / Tuning Forums Discuss the major engine management systems.

Welcome to EvolutionM.net!
Welcome to EvolutionM.net.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old Dec 18, 2009, 08:50 AM   #1
Newbie
Personal Sales Rating: (0)
2008 Mitsubishi Lancer Evolution
 
lutch's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Trinidad and Tobago
Posts: 45

Drives: Evo 10, Legacy GT,

Accessport not connecting

I just did an update on my accessport and now it won't connect to the pc.

Has this happened to anyone?

What's the fix for this?
__________________
2008 Evolution 10 GSR - Agency Power GT35R turbo kit, Kelford 272 cams, HKS Hipermax III suspension, Brembo GT brake system, APR GTC carbon wing, Cosworth fuel rail, Water / Meth injection, AMS intercooler, AMS piping, AMS engine & transmission mounts, Cwest front bumper & Side skirts, CUSCO front and rear braces, AMS turbo back exhaust, EcuTEK flash, Samco turbo induction pipe, AMS Cold Air Intake, Apexi AVC-R boost controller, HKS SSQV Blow off valve, Blitz turbo timer
Offline
 
Reply With Quote
Old Dec 18, 2009, 09:17 AM   #2
Evolved Member
Personal Sales Rating: (13)
Garage is empty, add now
 
Join Date: May 2006
Location: Seattle, WA
Posts: 779

Drives: Mk6 Golf R

1) did you try a reboot?

2) Does the PC make a sound when you connect it, or give you any indication that it has identified a new USB device?

3) Vista or XP?
__________________
Are you in the North Texas area? Check out NTEC!
Offline
 
Reply With Quote
Old Dec 18, 2009, 09:27 AM   #3
Evolved Member
Personal Sales Rating: (5)
Garage is empty, add now
 
Join Date: Nov 2003
Location: Colleyville, TX
Posts: 1,113

Close the AP software and unplug the AP. Then run the software and plug in the AP when prompted. If that fails re-boot the computer. What else did you try? You are short on details.
Offline
 
Reply With Quote
Old Dec 18, 2009, 12:02 PM   #4
Silver Sponsor
Personal Sales Rating: (0)
Garage is empty, add now
 
COBB Tuning's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: USA
Posts: 498

When was the last time you updated your AccessPORT? Have you downloaded the latest version of Manager along with your update? We periodically update the firmware wo work with newer versions of our software so update everything together, reboot, try again. If that does not work, feel free to contact our customer service line at 801-713-0035.

Travis
COBB Tuning
__________________
COBB

MITSUBISHI EXPERT GROUP
-
CHRIS MOUNTAIN | ERIC GURULE | JOHN STANTON | MITCH MCKEE

COBBTUNING.COM |
LIKE US ON FACEBOOK | SEARCH KNOWLEDGE BASE | EMAIL CUSTOMER SERVICE
Offline
 
Reply With Quote
Old Dec 26, 2009, 07:42 AM   #5
Newbie
Personal Sales Rating: (0)
Garage is empty, add now
 
Join Date: Nov 2009
Location: florida
Posts: 55

Drives: Evo X 2008

Cobb ap

THAT PRETTY MUCH COVERS IT AP ROCKS
Offline
 
Reply With Quote
Old Dec 26, 2009, 07:42 AM
EvolutionM
Mitsubishi Lancer




Paid Advertisement
 
 
 
Reply


Tags
access, accessport, ap, cobb, computer, connect, connecting, device, port, reboot, rebooting, usb, version, wont, working

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


 









All times are GMT -7. The time now is 05:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
All Passwords