Notices
EcuFlash

p0462-88590715

 
Old Mar 17, 2019, 05:44 AM
  #1  
Evolved Member
Thread Starter
 
mines5's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Streets of willow
Posts: 808
Thanked 15 Times in 15 Posts
p0462-88590715

Just installed walbro 255 -
flashed 88590715 .
Getting the code p0462 - Does any one know which periphery bit to disable the code ?
Does it indicate a faulty fuel level sensor or the fuel pump hanger from any other model ?

at the same time i am getting a miss fire while i enter boost with full throttle.
If i take it gradually it doesnt do it .

P0462 is turning out to be a pain in the a** !!!
mines5 is offline  
Old Mar 18, 2019, 02:21 AM
  #2  
Evolved Member
Thread Starter
 
mines5's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Streets of willow
Posts: 808
Thanked 15 Times in 15 Posts
Update*
"at the same time i am getting a miss fire while i enter boost with full throttle.
If i take it gradually it doesnt do it ."
This has been solved.

P0462 remains.. Any one ?
mines5 is offline  
Old Mar 23, 2019, 12:24 PM
  #3  
Evolved Member
iTrader: (6)
 
cdrinkh2o's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: San Francisco
Posts: 763
Thanked 38 Times in 33 Posts
Try Periphery 3 (FDA) bit 11
cdrinkh2o is offline  
 


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.