Wipers won't work - EvolutionM - Mitsubishi Lancer and Lancer Evolution Community

Notices
Evo Electrical / Audio / Security Discuss electrical systems, audio system upgrades, or alarm configurations.

Wipers won't work

 
Old Nov 16, 2010, 12:01 PM
  #1  
Evolved Member
Thread Starter
iTrader: (32)
 
m4tt VIII's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Greenwich, CT
Posts: 793
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Wipers won't work

My front windshield wipers and the front windshield washer sprayers won't work. The rear windshield wipers and washer sprayer both work. I have read about the electrical "gremlins" and I am prepared to take apart my harness and solder all the wires. I just wanted to make sure that I wasn't doing all that for nothing. If anyone knows of any other reasons why my front windshield wipers and the front windshield washer sprayer won't work please let me know.
m4tt VIII is offline  
Old Nov 16, 2010, 12:40 PM
  #2  
Evolved Member
iTrader: (38)
 
gsrboi80's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: On a cliff
Posts: 7,809
Thanked 21 Times in 21 Posts
Check fuses???
gsrboi80 is offline  
Old Nov 17, 2010, 11:07 AM
  #3  
Evolved Member
Thread Starter
iTrader: (32)
 
m4tt VIII's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Greenwich, CT
Posts: 793
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
I will replace the 7 fuse once I get home.
m4tt VIII is offline  
Old Nov 17, 2010, 05:23 PM
  #4  
Evolved Member
Thread Starter
iTrader: (32)
 
m4tt VIII's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Greenwich, CT
Posts: 793
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Duh, it was the fuse. It has been taken out when my meth injection (which is tapped into it) was turned off. Boy did that save me a lot of work.
m4tt VIII is offline  
Old Dec 4, 2010, 11:28 AM
  #5  
Newbie
 
Force 6's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Dubai
Posts: 46
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
i had same it was the fuse
Force 6 is offline  
Old Jan 29, 2019, 11:59 AM
  #6  
Newbie
 
Join Date: Jul 2018
Location: New Jersey
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
do you know which fuse it was like the location of it? Im having the same problem too
hesh7860 is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
cwilbanks01
Evo General
15
Dec 21, 2015 07:40 PM
Evobeatsvette5
Evo General
5
Apr 9, 2014 08:48 AM
hearnoevo
EcuFlash
141
Dec 1, 2011 07:05 PM
lancer586
Lancer How To Requests / Questions / Tips
4
Jan 29, 2011 01:13 PM
RalliartMR
Evo Electrical / Audio / Security
2
Mar 23, 2008 09:21 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Wipers won't work


Contact Us About Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.