Notices
General Engine Management / Tuning Forum Discuss general EMS tuning concepts that do not pertain to a specfic brand or product.

bad 02?

 
Old Mar 29, 2016, 05:03 PM
  #1  
Newbie
Thread Starter
 
Cbr1000love's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: NY orange county
Posts: 80
Received 0 Likes on 0 Posts
bad 02?

i have owned my car for 3 months now and i just cant get it running right. It seems crazy but the more boost leaks i fix the richer it runs. the only thing that made sense to me was the car did not know how it was running and i only have one 02. i started logging it today and i see spots with 0's and nothing really matches with the wide band. the wideband is in the 2nd 02 spot.

not sure how to show this i have it in excel.. also sorry 02 is to the right... wayyy over
Attached Files
Cbr1000love is offline  
Old Mar 29, 2016, 05:15 PM
  #2  
Newbie
Thread Starter
 
Cbr1000love's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: NY orange county
Posts: 80
Received 0 Likes on 0 Posts
for thows without

Name:  ddfdgd.png
Views: 0
Size:  21.5 KB

H=arfs
I-Tps
AQ-Primary 02
AS- second 02..dont have one
Cbr1000love is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Ferraritech
Evo X Engine / Turbo / Drivetrain
24
Apr 4, 2014 12:03 PM
jaxjoker
Northwest Region
8
Jul 17, 2003 12:55 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: bad 02?


Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.