Maybe a bug? - EvolutionM - Mitsubishi Lancer and Lancer Evolution Community

Notices
Site Feedback and Suggestions If you have any suggestions or want to see something voice your opinion in here.

Maybe a bug?

 
Old May 13, 2018, 09:13 AM
  #1  
Evolved Member
Thread Starter
 
Biggiesacks's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: The Bay Area
Posts: 3,207
Thanked 200 Times in 193 Posts
Maybe a bug?

I'm having trouble attaching a picture to a post. I haven't checked to see if it is related to this one specific picture or if its a wider problem. Here is the picture https://drive.google.com/file/d/1k3l...ew?usp=sharing. Unless you guys are running some kind of advanced A.I. DRM, then I'm guessing its a bug. This is the thread I was trying to post it in: https://www.evolutionm.net/forums/ev...l#post11821163

Browser: Chrome Version 66.0.3359.139 (Official Build) (64-bit)
OS: Windows 10

Let me know if you need any additional information/help
Biggiesacks is offline  
Old May 13, 2018, 10:18 AM
  #2  
EvoM Super Moderator
iTrader: (3)
 
MinusPrevious's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: So.Cal
Posts: 5,451
Thanked 708 Times in 677 Posts
File appears to be a PNG & was not an accepted file type when i tried to attach it

You could always use the scissor clip if you need to post up that way (like this)

Last edited by MinusPrevious; May 13, 2018 at 10:26 AM.
MinusPrevious is offline  
Old May 13, 2018, 11:42 AM
  #3  
Evolved Member
Thread Starter
 
Biggiesacks's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: The Bay Area
Posts: 3,207
Thanked 200 Times in 193 Posts
Originally Posted by MinusPrevious View Post
File appears to be a PNG & was not an accepted file type when i tried to attach it

You could always use the scissor clip if you need to post up that way (like this)

Yours doesn't show up for me either. Do you see it in your post? Maybe its on my end? I have literally posted picks like that one all over this place in other threads, including that exact one. So unless the site changed its specs it should work.
Biggiesacks is offline  
Old May 13, 2018, 11:55 AM
  #4  
EvoM Administrator
 
Speedlimit's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: NR Reading PA
Posts: 2,205
Thanked 71 Times in 49 Posts
Hey guys,

Most likely the problem is Google share permissions. OP, if the ignition system schematic is yours please check your Google share permissions. Thanks!

Bob
Speedlimit is offline  
Old May 13, 2018, 12:26 PM
  #5  
Evolved Member
Thread Starter
 
Biggiesacks's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: The Bay Area
Posts: 3,207
Thanked 200 Times in 193 Posts
Originally Posted by Speedlimit View Post
Hey guys,

Most likely the problem is Google share permissions. OP, if the ignition system schematic is yours please check your Google share permissions. Thanks!

Bob

Actually i tried uploading the .png directly from my hard disk. The Google doc was just a last ditch effort to get that poster the schematic. Typically i upload images straight from my pc. I have uploaded it again to this post.
Biggiesacks is offline  
Old May 13, 2018, 12:29 PM
  #6  
Evolved Member
Thread Starter
 
Biggiesacks's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: The Bay Area
Posts: 3,207
Thanked 200 Times in 193 Posts
Ok that worked, but i had to go into manage attachments and attach it in there vs just clicking the icon in the toolbar. Both ways got me a java upload screen and a preview, just the second method is the only thing that got it in the browser. Maybe the host is just having a bad day
Biggiesacks is offline  
Old May 13, 2018, 04:27 PM
  #7  
EvoM Administrator
 
Speedlimit's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: NR Reading PA
Posts: 2,205
Thanked 71 Times in 49 Posts
Originally Posted by Biggiesacks View Post
Ok that worked, but i had to go into manage attachments and attach it in there vs just clicking the icon in the toolbar. Both ways got me a java upload screen and a preview, just the second method is the only thing that got it in the browser. Maybe the host is just having a bad day
Thank you for following up!

Bob
Speedlimit is offline  
Old May 19, 2018, 03:40 PM
  #8  
Evolved Member
iTrader: (23)
 
deylag's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Milpitas, CA
Posts: 1,252
Thanked 41 Times in 36 Posts
I am getting a weird bug on Chrome and Firefox where the quick reply box is greyed out.

Chrome:
deylag is offline  
Old May 19, 2018, 03:42 PM
  #9  
Evolved Member
iTrader: (23)
 
deylag's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Milpitas, CA
Posts: 1,252
Thanked 41 Times in 36 Posts
This also happens when I go advanced
deylag is offline  
Old May 19, 2018, 04:46 PM
  #10  
Evolved Member
Thread Starter
 
Biggiesacks's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: The Bay Area
Posts: 3,207
Thanked 200 Times in 193 Posts
Yah I was getting that too. If you have an ad blocker running disable it for this site. That fixed all my problems, apparently the host got on some naughty lists
Biggiesacks is offline  
Old May 19, 2018, 04:54 PM
  #11  
EvoM Administrator
 
Speedlimit's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: NR Reading PA
Posts: 2,205
Thanked 71 Times in 49 Posts
Hi,

Are you using the Ad blocker “UBlock’”? If so please add Evom to your white list. There are Ad blockers, some on Firefox interfering with our CK editor. I hope that helps.

Bob
Speedlimit is offline  
Old May 20, 2018, 01:52 PM
  #12  
Evolved Member
iTrader: (23)
 
deylag's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Milpitas, CA
Posts: 1,252
Thanked 41 Times in 36 Posts
Yea I was using ublock. I disabled it and now it works.
deylag is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
evo_soul
Canadian Forum
0
Mar 16, 2009 02:11 PM
spoolinspyder
AEM EMS
26
Mar 12, 2006 06:15 PM
Turbocake
Evo General
24
Feb 8, 2004 07:41 PM
on3ofak1nd
Lancer Show and Shine
0
Mar 19, 2003 09:36 AM
hakaida
Lancer General
8
Sep 25, 2001 07:30 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Maybe a bug?


Contact Us About Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.