Notices
Evo General Discuss any generalized technical Evo related topics that may not fit into the other forums. Please do not post tech and rumor threads here.
Sponsored by: RavSpec - JDM Wheels Central

Car horn is possessed

 
Old Sep 9, 2008, 04:45 PM
  #16  
Evolving Member
Thread Starter
iTrader: (8)
 
inslowoutfast's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: at the track
Posts: 186
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
You don't know how frantic I was. In a panic I plowed my hand into the bumper cover trying to rip the wire off the horn in desperation. No luck.

I then grabbed my tool kit & when I was about to disconnect the battery I realized the fuse box is right there. Lets just say those few minutes felt like a lifetime.

Apparently this is a common bug with older VIII's. Check it out.

https://www.evolutionm.net/forums/sh...=313115&page=3

I will take the day off tomorrow and try to solder all the wires. I'll let y'all know what the outcome is. Thanks to all who responded with info.

In the meantime for all of you who haven't had any problems yet a good preventative measure is to silicone the grommet. What grommet? check the link.

Last edited by inslowoutfast; Sep 9, 2008 at 04:48 PM.
inslowoutfast is offline  
Old Sep 9, 2008, 11:58 PM
  #17  
Newbie
 
Join Date: Jan 2008
Location: California
Posts: 21
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
I dropped one of those giant 50 cent coins on accident into my steering wheel housing once, where the horn button is kept, and for a while whenever I would turn my steering wheel far enough, the coin would hit the fuses or relays and the horn would go off randomly.

Not only recently did I think of taking the housing off and removing the coin. Oh fun turning moments when people would think I honk at them
ZeroCool is offline  
Old Sep 10, 2008, 02:23 AM
  #18  
Newbie
 
m00m00w4t3r's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: CA
Posts: 14
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
LOL interesting story...

i would've been in the same boat and got out and strangled you to death
m00m00w4t3r is offline  
Old Sep 10, 2008, 09:00 AM
  #19  
Evolved Member
iTrader: (20)
 
red03evo's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Fairfax
Posts: 982
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
that sucks
red03evo is offline  
Old Sep 10, 2008, 01:01 PM
  #20  
Evolved Member
iTrader: (4)
 
holler mcdollar's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: ne phila
Posts: 522
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Originally Posted by 4Trouble View Post
Christine...
haha. run for your life!

but seriously... figured it was the rain gremlins. i haven't had such problems.
holler mcdollar is offline  
Old Sep 10, 2008, 07:38 PM
  #21  
Evolved Member
iTrader: (38)
 
gsrboi80's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: On a cliff
Posts: 7,811
Received 21 Likes on 21 Posts
I knew it. Glad that post helped you there is a sticky in the Electrical forum.

If you follow that harness up it goes through the inner fender well and out to the fuse box under the hood.

Where that harness goes through the inner fender well there is a rubber grommit. Seal that bad boy up.

It easily accessed by removing the screw and clips to you plastic fender well. You'll see the gromit right in front of you.
gsrboi80 is offline  
Old Sep 11, 2008, 11:56 AM
  #22  
Evolving Member
 
rogueXevolution's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Buffalo
Posts: 156
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
this happened to me believe it or not
mine wasn't random though
i locked my doors and the car beeped and it got stuck on
checked everything and had to end up pulling the fuse
went to mitsu and they scheduled me an appointment a week later
later that night i put the fuse back in and it was fine
rogueXevolution is offline  
Old Sep 13, 2008, 06:45 AM
  #23  
Evolved Member
iTrader: (21)
 
dsmbruno's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: US of A
Posts: 587
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
check out this thread. It could have a water leak...
https://www.evolutionm.net/forums/sh...d.php?t=342599
dsmbruno is offline  
Old Apr 21, 2017, 06:19 AM
  #24  
Newbie
 
Join Date: Apr 2017
Location: Washington
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Sickspeed

Possibly horn relay fuse is bad or the weather somehow got your horn sensor in the steering wheel stuck where it touches the sensor. Try searching for the fuse that the horn is connected with to disable the horn as a short term solution. http://bit.ly/2obFLAv

Last edited by gladys66; May 4, 2017 at 05:27 AM.
gladys66 is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Silverbear
04-06 Ralliart General
0
Nov 27, 2017 01:21 PM
TheChampiYon
04-06 Ralliart How-to's/Installations
3
Jun 26, 2017 06:32 PM
evolord21
Evo General
2
Dec 15, 2016 11:38 AM
lghtngyello03
Evo Electrical / Audio / Security
5
Sep 27, 2016 11:02 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Car horn is possessed


Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.